Haku on auki.

Hae mukaan kevään 2018 Oppimo Akatemiaan.

Akatemia

Oppimo Akatemia on poikkitieteellinen vertaisoppimis- ja projektityöohjelma eri alojen aktiivisille korkeakouluopiskelijoille. Akatemian jälkeen opiskelijat pääsevät tekemään projekteja poikkitieteellisissä tiimeissä muiden Oppimon käyneiden kanssa.

Hakuaika

Hakuaika kevään 2018 Akatemiaan on 19.2.–16.3. Seuraavaan vaiheeseen päässeet haastatellaan 17.3.–29.3., ja valinnoista Oppimoon ilmoitetaan perjantaina 30.3. Toivomme, että vastaat aktiivisesti sähköposteihisi tänä aikana! Ensimmäinen yhteinen tapaamiskerta on keskiviikkona 4.4.2018.

Kuka voi hakea?

Oppimo Akatemia on suunnattu aktiivisille ja hyvällä asenteella varustetuille korkeakouluopiskelijoille, jotka janoavat oppia uutta, työskennellä monialaisissa tiimeissä ja saada ainutlaatuista projektikokemusta. Opetuskerrat järjestetään Helsingissä, joten asuminen pääkaupunkiseudulla tai matkustusvalmius on tarpeen.

Maksuttomuus

Ohjelma on maksuton ja projekteista maksetaan aluksi harjoittelijan palkkaa. Mitä useamman projektin Oppimon alaisuudessa toteuttaa, sitä korkeammaksi palkka nousee.

Aikataulu

Akatemia jatkuu huhtikuun alusta toukokuun loppuun ja tapaamiskertoja on viikoittain. Kaikki tapaamiset ovat keskiviikkoiltaisin klo 18 alkaen. Edellytämme sitoutumista ja opetuskerroille osallistumista, sillä ohjelmaan valitaan vain 12 opiskelijaa.

Miten haen?

Täytä alta löytyvä hakulomake ja olemme yhteydessä. Mikäli sinulle jäi kysymyksiä, voit tutustua lisätietoihin Akatemiasta tai olla yhteydessä Elina Uutelaan (elina@oppimo.fi, 040 845 0330).

Hakulomake

Haku kevään 2018 ohjelmaan on päättynyt.