Haku syksyn 2018 Oppimo Akatemiaan on auki.

Hae mukaan varaamalla haastatteluaika.

Oppimon haku syksyllä 2018 on hyvin yksinkertainen: varaa aika haastatteluun ja jutellaan. Kerro meille kasvotusten, miksi olet motivoitunut hakemaan, mikä taustassasi on kiinnostavaa ja mikä poikkitieteellisessä vertaisoppimisessa innostaa. 

Haastatteluja järjestetään maanantaista keskiviikkoon 24.–26.9. klo 17–20 ja maanantaista keskiviikkoon 3.–10. klo 17–20 Tiedekulmassa (Yliopistonkatu 4). Jos et ole paikkakunnalla, haastattelut voidaan toteuttaa myös puhelimitse. Emme valitettavasti voi tarjota mahdollisuutta haastatteluun näiden aikojen ulkopuolella.

Ajan voit varata tämän linkin kautta ››

Lisätietoja ohjelmasta löydät alta sekä Akatemia-sivulta.

Akatemia

Oppimo Akatemia on poikkitieteellinen vertaisoppimis- ja projektityöohjelma eri alojen aktiivisille korkeakouluopiskelijoille. Akatemian jälkeen opiskelijat pääsevät tekemään projekteja poikkitieteellisissä tiimeissä muiden Oppimon käyneiden kanssa.

Hakuaika

Hakuaika syksyn 2018 Akatemiaan jatkuu niin kauan kuin haastatteluaikoja on tarjolla. Valitsemme 12 opiskelijaa eri aloilta. Hakeminen tapahtuu suoraan varaamalla haastatteluaika, ja haastattelut järjestetään ma–ke 24.–26.9. sekä ma–ke 1.–3.10. klo 17–20.

Kuka voi hakea?

Oppimo Akatemia on suunnattu aktiivisille korkeakouluopiskelijoille, jotka janoavat oppia uutta, työskennellä monialaisissa tiimeissä ja saada ainutlaatuista projektikokemusta. Opetuskerrat järjestetään Helsingissä.

Maksuttomuus

Ohjelma on maksuton ja projekteista maksetaan aluksi harjoittelijan palkkaa. Mitä useamman projektin Oppimon alaisuudessa toteuttaa, sitä korkeammaksi palkka nousee.

Aikataulu

Akatemia alkaa keskiviikkona 10.10. ja jatkuu joulukuulle. Tapaamisia on viikoittain keskiviikkoiltaisin klo 17 alkaen. Edellytämme sitoutumista ja opetuskerroille osallistumista, sillä ohjelmaan valitaan vain 12 opiskelijaa.

Miten haen?

Varaa aika haastatteluun ja olet hakenut ohjelmaan. Mikäli sinulle jäi kysymyksiä, voit tutustua lisätietoihin Akatemiasta tai olla yhteydessä Elina Uutelaan (elina@oppimo.fi, 040 845 0330).

Hae jo!

Ajan voit varata tämän linkin kautta.